Indian restaurant

Indiapoort - Indian restaurantBent u op zoek naar een lekker restaurant waar u eens voor een klein bedrag riant kunt eten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wie wij zijn? Kijkt u maar eens op onze website: indiapoort.nl. Wij zijn een Indian restaurant en we zijn te vinden in Hilversum. Al sinds 1986 zijn we hier gevestigd en we mogen dan ook vol trots stellen dat we het eerste Indian restaurant van deze mooie plaats zijn. Hilversum ligt zoals u misschien wel weet in het midden van het land nabij Amsterdam en Utrecht. We zijn dan ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Op onze website vindt u een handige kaart met daarop onze exacte locatie. Als u er op klikt, dan wordt u naar Google Maps geleid en kunt u uw eigen adres invullen. Dan zal de routebeschrijving zich meteen ontvouwen en is het een eitje om ons Indian restaurant te vinden. Wij noemen onszelf voornamelijk “Indian restaurant”, dat komt door onze Engelse traditie. Zoals u misschien wel weet is India erg lang een kolonie van Groot-Brittannië geweest en we hebben dan ook nog erg veel anglicismen in ons taalgebruik. Ook zien we natuurlijk graag buitenlandse toeristen bij ons in het Indian restaurant verschijnen en vandaar dat we vaak aan India Poort, de naam van ons restaurant, refereren als een Indian restaurant. Wij serveren een keur aan lekkernijen en we hebben dan ook de juiste kennis in huis om topgerechten klaar te maken zodat het lijkt alsof u zich waant in India. Bent u daar dan ook weleens geweest en mist u het lekkere eten? Dan bent u bij ons in het Indian restaurant welkom. De kans is groot dat er een feest van herkenning bij u ontstaat. Dat is zeker een gevoel dat we bij u willen opwekken. Dus daag ons ook eens uit met specifieke Indiase gerechten. De kans is groot dat we deze gerechten wel op onze kaart hebben staan en anders is onze chef kok vast en zeker in staat om het gerecht voor u te bereiden. Wie weet ontbreekt er dan ook wel een gerecht op de kaart. Laat het ons meteen weten, dan kunnen we onze selectie uitbreiden zodat ook anderen hier de vruchten van kunnen plukken.

Op zoek naar een Indian restaurant? Waarom niet India Poort!

Wilt u dus naar een echt authentiek Indian restaurant en woont u in de Randstad? Dan is het verstandig om eens naar Hilversum te reizen. Dit is tevens een prachtige stad en zeker een bezoekje waard. Gelegen in bosrijk gebied en in de buurt van grote toeristische trekpleisters is deze plek een prettige plaats om bij te komen en als het ware bij te tanken. Dat gaat dan ook zeker lukken in ons Indian restaurant. Laat het maar aan de bediening en de kookkunsten van onze kokken over om er een heerlijke prachtavond van te maken. Voor zowel romantische dineetjes als groepsetentjes bent u bij dit Indian restaurant aan het juiste adres. We zijn dan ook 7 dagen per week geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. U kunt altijd even naar binnen lopen in de hoop er een vrij tafeltje aan te treffen. Aan et begin van de week is dit dan ook vaak wel mogelijk tenzij u natuurlijk met een grote groep aan komt zetten. Maar voor het einde van de werkweek en het weekend kan het zijn dat we al volgeboekt zijn. U wilt dit niet laten gebeuren en daarom is het verstandig om van tevoren even te reserveren in dit Indian restaurant. U vindt onze contactgegevens dan ook op onze website staan. U kunt er zelfs online reserveren voor het Indian restaurant. Maar als u liever belt dan doen we daar ook beslist niet moeilijk over. Wist u dat we ook aan bezorgingen doen? Bestel telefonisch of via de website en vervolgens wordt het met de brommer tot aan uw voordeur bezorgd. Dat geldt natuurlijk wel alleen voor mensen woonachtig in Hilversum of eventueel voor omringende dorpen. U kunt u langskomen om uw bestelling op te halen in het Indian restaurant.

Bij ons staan uw wensen centraal

We hebben op dit moment vier echte toppers in het Indian restaurant die we u van harte aanraden. Dit zijn:

  • de groentegerechten voor onze vegetariërs
  • de Chicken Tikka Masala
  • King Prawn Madras
  • Saag Paneer, spinazie met kaas

Maar het kan altijd veranderen natuurlijk. Soms verdwijnen gerechten en maken plaats voor nieuwe. De kok kan zo maar van gedachten veranderen of een geweldige ingeving krijgen. Maar niet getreurd, deze toppers zijn het hele jaar door wel te krijgen in ons Indian restaurant. Het Indian restaurant staat garant voor een gezellig avond en u zult welgevuld het restaurant weer verlaten. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Maak dan vandaag nog uw reservering. Op Iens hebben we maar liefst een gemiddelde van een 8,7 dus dat liegt er niet om. Dit is natuurlijk de nummer een website voor restaurantcritici. Zowel professionele critici als mensen die dit voor de lol doen kunnen daar een review schrijven net als het geven van een cijfer. Het kan misschien geen kwaad om deze reviews over ons een door te lezen. En als u zelf bij ons hebt gedineerd, dan wilt u allicht wel een review achter laten. We willen immers altijd een hoger gemiddelde scoren dus schroom niet om te reviewen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn